Stretching Massage Therapy (SMT) Kursus i London.

Læs om Sofie’s weekendtur til London.

Skrevet af Sofie Bech Christensen, Lægeeksamineret Sportsmassør og underviser på AM Massageskole. 

Torsdag aften (d. 2. maj 2019) fløj jeg til London med høje forventninger og lidt kriller i maven. Mit arbejde og mine kompetencer på AM Massageskole skulle udvides med et kursus i Stretch Massage Therapy (SMT)London School of Massage. Der ventede mig 2 intensive undervisningsdage, på engelsk vel at mærke. Hvilket gjorde at jeg var lidt nervøs og fuld af forventningsglæde.

Dag 1 – Sen ankomst torsdag aften.

Jeg havde booket et værelse på Hindens Hotel i provinsbyen Harrow i Nord London, som er en lille hyggelig handelsby, hvor skolen har nogle kursus lokaler, som lå på den anden side af vejen fra Hotellet. Selve London School of Massage ligger i central London, nær Kings Cross station. Efter ankomst til hotellet og efter jeg havde fundet mig til rette på mit værelse, gik jeg ud for at sondere terrænet og fik mig noget lækkert aftensmad på en nærtliggende restaurant.

Dag 2 – “Shopping is my cardio”

Fredag stod selvfølgelig på shopping og sightseeing i central London. Skridttælleren på min Iphone viste, at jeg havde gået over 16 km dén dag. Med ømme fødder, gik jeg tideligt i seng, så jeg var klar til weekendens kursus i Stretching Massage Therapy.

Dag 3 – Jubii! Første kursusdag.

Lørdag morgen stod jeg tidligt op og spiste klassisk engelske morgenmad på hotellet og gik derefter afsted med min skoletaske på ryggen og sommerfuglene i maven, klar til første undervisningsdag.

Det første jeg mødte på London School of Massage, var et stort smil fra en ung britisk gut (Ok… midt 30’erne), der bød mig velkommen og viste mig op ad trappen, til det lokale jeg nu skulle tilbringe de næste 8 timer. Dette var min underviser, som selv arbejder som massør og er også er i gang med at uddanne sig til fysioterapeut. Det viste sig at være et lille intimt hold med i alt 5 deltagere. 2 britiske fyre, en fra Slovenien og en fra Frankrig.

Materialet lå klar foran os og Powerpoint præsentationen var i gang. De første par timer bestod af teoretisk undervisning omkring udstræk. Gode dialoger i plenum og gennemgang af anatomien og fysiologien bag Stretching Massage Therapy. Så skulle vi i gang med det praktiske… Slavisk gennemgik vi teknikker for de enkelte muskler, hvor underviseren forklarede og viste, hvorefter vi øvede på hinanden. Jeg var ude i stillinger jeg aldrig havde drømt om fandtes, men effektiviteten og resultaterne var ikke til at tage fejl af! Kl. 17.00 var første undervisningsdag færdig og jeg vraltede tilbage til hotellet, som en lommevarm vingummi. Træt, udmattet og med hovedet fuld af ny og spændende viden.

”Hvordan skal jeg dog nogensinde komme ud af sengen i morgen” var min tanke… Efter lidt hvile begyndte sulten at melde sig og jeg kravlede rundt om hjørnet og satte mig ind det første og bedste spisested. 40 min. senere lå jeg igen på min seng på hotellet og slappede af efter en begivenhedsrig dag.

Dag 4 – Sidste kursusdag og hjemrejse

Søndag bød på endnu en undervisningsdag, men også den sidste dag. Jeg skulle tjekke ud fra hotellet om morgenen og have min kuffert med over på skolen. Tak for denne gang til ”Hindes Hotel”.

Denne dag fortsatte vi med praktiske øvelser.

Frokostpausen blev holdt på en café i nærheden, sammen med de to britiske gutter fra holdet. Her udvekslede vi erfaringer og røverhistorier.

Med fyldte maver, trætte gelekroppe og hoveder fyldte med ny viden, drog vi igen mod skolen og fik kørt de sidste muskler og stræk igennem, inden vi afsluttede med evaluering og spørgsmål. Det blev helt vemodigt da vi skulle sige farvel og tak for denne gang.

Tilbage var kun turen hjem.

5 stjerner til Stretching Massage Therapy kursus hos London School Of Massage

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Billeder fra kursus i Stretching Massage Therapy (SMT):

Følg med på AM Massageskole’s blog, hvor sofie vil skrive et opfølgende indlæg. Her vil hun beskrive yderligere, hvordan vi vil anvende den ny tillærte teori hos AM Massageskole.

X
%d bloggers like this:

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close