Bliv Musculupat® med henvisningen fra Spillerforeningen

 

Få en karriere som professionel kropsbehandler, enten med selvstændig praksis, ved offentlige institutioner eller i sportens verden. Musculupat® uddannelsen er til dig, som ønsker at arbejde professionelt med behandling af muskulære problematikker, skader (bl.a. sportsskader) og massageterapi.

Tilmeld Musculupat® uddannelsen med henvisning fra Spillerforeningen og spar kr. 10.000,-

Musculupat® uddannelsen er udviklet og varemærkebeskyttet af AM Massageskole, med et mål om at højne niveauet af behandlere i Danmark. Så er det en drøm at blive uddannet fysioterapeut – men ikke en mulighed? Er denne nye uddannelse perfekt til dig.

I fysioterapien fokuseres på ræsonering, forebyggelse, rehabilitering og genoptræning, hvorimod der fokuseres på selve den myo-muskulære behandling  i Musculupat® uddannelsen, da du vil lærer at forstå kroppens sprog og behandle kroppen som helhed, hvilket også kan være godt i kombination med fysioterapien.

Lær ud fra den vestlige medicinvidenskab at behandle bevægapparatet, i kombination med den kinesiske medicin, hvor utallige anerkendte behandlingsmetoder har oprindelse. Få et nyt syn på kropsbehandling, med udgangspunkt i meridianer og de fem elementer, hvortil du vil kunne behandle med akupunktur, zoneterapi og flere anerkendte og effektive behandlingsteknikker, hhv. stretching, myofascial release og funktionel neurologi, hvor man træner hjernen for at åbne op for blokeringer i bevægeapparatet. Dette er en helt ny tilgang inden for behandlingsverden, og dette er den eneste massøruddannelse i DK, som har dette med på undervisningsplanen. Derudover får man kendskab til laser- og shockwave terapi.

Uddannelsens opbygning.

Musculupat® uddannelsen varer ca. 1,5 år og består af 3 separate uddannelser:

Trin 1 – Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør. Indeholder 178 lektioner og varer ca. 6 mdr.

Trin 2 – Lægeeksamineret Sportsmassør. Indeholder 60 lektioner og varer ca. 3 mdr.

Trin 3 – Musculupat®. Indeholder 562 lektioner og varer ca. 9 mdr.

Når du har gennemført Trin 3, har du i alt optjent 800 lektioner.

Derfor starter du med at tage uddannelsen som Lægeeksamineret fysiurgisk massør (Trin 1), hvorefter du tager Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 2) og Musculupat uddannelsen (Trin 3). De respektive uddannelsestrin opstarter ca. en måned efter forgående uddannelsestrin afsluttes.

Du vælger selv om du vil tage Trin 1 på dagshold, aftenhold eller weekendhold. Uanset hvilket hold du vælger vil der være 5 skemalagte timer om ugen (Dags- og aftenhold kan inkluderer enkelte weekender, hvortil der tillægges yderligere 2 x 8 timer i timeforbruget).

Efterfølgende trin 2 og 3 tages på nuværende tidspunkt på aftenhold. 300 af timerne på Trin 3 er E-learnings lektioner.

Læs modulerne på de forskellige trin:

Trin 1 – Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Anatomi & fysiologi
Opnå en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner, herunder musklers navne, tilhæftninger og funktion for overfladeanatomien.
Bevægeanalyse
Kroppens bevægelser gennemgås, hvordan betragter vi en klients bevægemønstre, og derudfra planlægger vores behandling af givne område. Funktionstest af de store led. Spørgeteknik til kundens problem.
Triggerpunkter
Du lærer om triggerpunkter, historien bag og hvordan du arbejder med dem.
Funktionel neurologi
Få en grundlæggende forståelse af nervesystemet, samt sansernes påvirkning og nervernes årsagssammenhæng.
Arbejdsstillinger & øvelser
Vi laver øvelser på måtte for at opnå den korrekte arbejdsstilling, således at man undgår skader når man efterfølgende arbejder som massør.
Klinikvejledning
Hvilke muligheder har jeg efter endt uddannelse? Hvordan starter jeg et firma? Hvordan markedsføre jeg mig? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette fag.
Førstehjælpskursus
Lær at yde førstehjælp.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere. Derudover taler vi om etik, kundemodtagelse og salg.
Fysiurgisk massage
Du lærer at udfører en dybdegående struktureret fuldkropsmassage, samt at behandle alle problematikker i muskulaturen. Du får en forståelse for kroppens sammenhængen, hvordan man behandler den optimal og hvilke faktorer der har indvirkning på hvordan vi har det fysisk.
Bindevævsmassage
Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer forskellige teknikker til dette.
Venepumpemassage
Ved væske i kroppen er det effektivt med venepumpemassage, du får simple teknikker der kan afhjælpe klientens væskeproblem.
Taktilmassage
Berøring sætter gang i kroppens hormoner, bla endorfiner, dette har vist sig at være vigtigt for mennesker og nogle gange kan det være nok at behandle med taktilmassage. Derudover kan det bruges til at skabe ro i krop og sind hos f.eks. stressede personer.
Stolemassage
Du uddannes i at give massage på en speciel massagestol, ved brug af akupressurmassage. Massagen udføres udenpå tøjet, hvilket gør den mere velegnet end briksmassage, f.eks. på arbejdspladser eller andre steder hvor der ikke er mulighed for afskærmning.
Idrætsmassage
Generel statistik om idrætsskader, hvad kan vi gøre, hvor og hvornår. Der arbejdes herefter videre med behandlingsdelen i massageundervisningen.
Stretching
Få en basis forståelse af moving og stretching, som er en behandlingsmetode som udføres ved udstræk med bevægelse.
Lær ligeledes at vejlede kunder i øvelser.

Trin 2 – Lægeeksamineret Sportsmassør

Kinesiotaping
Du får kendskab til brugen af kinesiotaping, samt hvordan det anvendes korrekt, for optimal virkning.
Sportsakupunktur
Dry needling er en form for akupunktur for du sætter nåle i triggerpunkter for at optimere og speede behandlingen op.
Cupping og Gua Cha
I forbindelse med uforklarlige smerter, kan behandling af bindevævet ofte skabe utrolige resultater. Lær mere om brugen af Cupping og Gua Cha.
Udvidet funktionel neurologi
Generelle og standardiserede metoder for at teste en muskels funktion og kontrastabilitet, med palpering af udspring og hæfte samt fiber orientering.
Udvidet bevægeanalyse
Basis behandlingsteknikker
Du vil lærer at forstå og udfører flere behandlingsteknikker, såsom pulsering og stræk som foregår i tæt samarbejde imellem klient og behandler.
Kundepraktik
De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.

Trin 3 – Musculupat®

Udvidet anatomi & fysiologi

Udvidet anatomi og fysiologi læses ved e-learning. AM Massageskole tilbyder en undervisningsdag pr. måned, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til e-learning. Undervisningen indeholder en masse illustrationer, videoer, spørgsmål og quizzer der hjælper dig til at forstå teorien.

Udvidet behandlingsteknikker

Vi arbejder videre med behandlingsteknikkerne fra trin 2. Derudover undervises der i ledfrigørelse af lænd og øvre ryg, hvorfor gør vi det og hvordan. Behandlingerne udføres ud fra den teoretiske viden der er opnået i bl.a. medianlæren. Vi går i dybden med nakkens funktionalitet og arbejder med muskulaturen i området.

Udvidet stretching

Moving stretching er en ny form for udstrækning, hvor man udfører dynamiske stræk i stedet for de gamle velkendte statistiske stræk.

Avanceret funktionel neurologi

Lær yderligere om Koordination, balance og udholdenhed, ud fra neuroanatomien (lillehjernen). Du vil også lærer om lillehjernens funktioner og coremuskelfunktion, samt genoptræning ved en dårligt fungerende lillehjerne.

Avanceret bevæganalyse

Vi analysere ud fra et helhedssyn på kroppen.

Myofascial Release

Ved hjælp af blide stræk løsnes bindevævet, hvilket kan afhjælpe manglende mobilitet og smerter.

Massage af cancerpatienter

Information omkring cancer former, behandlinger, bivirkninger og forløb. Indikationer og kontraindikationer i forbindelse med massage af cancer patienter og teori omkring arvæv, lymfeødem og huds sensibilitet. Arvævs massage, lymfedrænage og generel massage til cancer patienter, hvor bl.a. Hydrotherm systemet vil blive introduceret.

Massage af gravide & spædbørn

Gennemgang af de forskellige lejrings muligheder og massageteknikker for den gravide. Gode råd og vejledning i spædbarns massage.

Sygdomslære

Denne undervisning er ligeledes E-learning og foregår på samme måde som anatomi/fysiologi. Det er basal sygdomslære og farmakologi.

Psykologi

Blended E-learning undervisning. Der læses selvstændigt op til hver undervisningsgang. Lektionerne består af sundhedspsykologiske perspektiver på sundhed og sygdom. Hvilke psykologiske reaktioner er der ved stress, angst, smerte og belastninger. Vi har fokus på patient, behandler og kommunikation.

Meridianlære

Læren om De 5 elementer og meridianerne er den grundlæggende teori inden for traditionel kinesisk medicin, TKM. Denne teori som østen har arbejdet efter i hundrede år, vil give dig en større forståelse for kroppen og en anden måde at anskue den på.

Øreakupunktur

Specifikke programme for problematikker i bevægeapparatet.

Zoneterapi

Behandling af muskel-og knoglesystemet med zoneterapeutisk massage.
der anvendes særlige massage-og trykteknikker primært på fødderne. Også enkelte zoner på hænderne vil blive gennemgået fx ryggen og nakken.

Laser terapi

Du lærer om laser terapi, få forståelsen for hvad det kan bruges til, hvornår bruger man hvad og hvad kan det i forhold til manuel behandling.

Shockwave terapi

Du lærer at bruge shockwave maskine og få forståelsen for hvad det kan bruges til, hvornår bruger man hvad og hvad kan det i forhold til manuel behandling.

Kundepraktik

De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere

Adgangskrav.

Dette er en brugerbetalt praktisk uddannelse og der er ingen adgangskrav, ved opstart på trin 1. Herefter er Trin 1 adgangsgivende til Trin 2, og Trin 2 adgangsgivende til trin 3.

Har du allerede en anden massøruddannelse? Kontakt os, hvis du har en anden massøruddannelse. Så vil vi sammensætte et unikt meritforløb og tilhørende pris.

Betalingsordninger

Bliv uddannet Musculupat® (Trin 1+2+3) hos AM Massageskole.
Totalprisen for alle 3 uddannelsestrin er normalt  kr. 64.985,- Men ved tilmelding igennem Spillerforeningen kan du spare kr. 10.000,-
Pris til medlemmer af spillerforeningen er derfor kun kr. 54.985,-

Hos AM Massageskole ønsker vi at tilbyde vores elever høj fleksibilitet. Du kan derfor vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. 

Totalbeløb

 

Totalbeløb kr. 54.995,-

Totalbeløb betales ved tilmelding. Ingen efterfølgende betalinger. 

Depositum

 

Depositum kr. 995,-

Restbeløb kr. 54.000,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb inden opstart.

Afdragsordning

 

Depositum kr. 995,-

18 afdrag á kr. 3.000,-

Depositum betales ved tilmelding og afdragsordning starter fra 1. mdr.

Udfyld tilmelding

Find vej


 

Kontakt


Buddinge Hovedgade 227
2880 Bagsværd
CVR: 20460334
Mail: info@am-massageskole.dk
Tel: 44 53 57 51

 

| Mandag – Torsdag 09 – 17 | Fredag 09 – 14 | Lørdag – Søndag Lukket |

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
logo behandlerforbund

X

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close