Musculupat®

Denne uddannelse er til dig som ønsker det ypperste indenfor uddannelse i massageterapi og muskulære behandlingsformer. Med udgangspunkt i den kinesiske medicin, lærer du at forstå kroppens sammenhæng igennem medianlære.

 Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør

178 lektioner

Varighed ca. 6 mdr.

Læs mere om

Trin 1

Lægeeksamineret Sportsmassør

 

Indeholder trin 1 + 2

238 lektioner

Varighed ca. 9 mdr.

Læs mere om

Trin 2

Musculupat®

 

Indeholder trin 1 + 2 + 3

RAB-Godkendt

Momsfritaget

801 lektioner

Varighed ca. 18 mdr.

 

 

I ALT PRIS

Kr. 64.995,-

Hvorfor vælge Musculupat uddannelsen?

Uddannelsen som Musculupat® er for dig som ønsker de ypperste kompetencer indenfor massageterapi og muskulære behandlingsformer. Her kombineres den vestlige medicinske forståelse af kroppens anatomi og fysiologi, med behandlingsformer fra den kinesiske medicin. Du lærer at forstå kroppens sammenhæng, blandt andet igennem meridianlære. Du får ligeledes kendskab til Zoneterapi og øreakupunktur. Vi bygger videre på din behandlingsteknikker med Myofascial Release, ledfrigørelse og stretching. I psykologi får du kendskab til Z-health teorien og får forståelsen for sammenhængen mellem krop og psyke. Der vil også være mulighed for at lærer du at bruge laser og Shockwave og forståelse for deres indvirkning og forskelle på skader Efter bestået eksamener får du mulighed for at kalde dig Musculupat som er en beskyttet titel og kun må bruges af behandlere der har gennemgået denne uddannelse. Musculupat uddannelsen indeholder derfor lektionsmodulerne fra trin 1, trin 2 og trin 3, og lever op til kravene for  RAB registrering og momsfritagelse.

 

Musculupat uddannelsen indeholder følgende moduler:

Udvidet anatomi & fysiologi

Denne undervisning er E-learning med 1 mødedag pr. måned, hvor der er mulighed for at stille spørgsmål. Du får basiskundskaber indenfor anatomi og fysiologi. Undervisningen indeholder en masse illustrationer, videoer, spørgsmål og quizzer der hjælper dig til at forstå det læste.

Psykologi

Blended E-learning undervisning. Der læses selvstændigt op til hver undervisningsgang. Lektionerne består af sundhedspsykologiske perspektiver på sundhed og sygdom. Hvilke psykologiske reaktioner er der ved stress, angst, smerte og belastninger. Vi har fokus på patient, behandler og kommunikation.

Meridianlære

Læren om De 5 elementer og meridianerne er den grundlæggende teori inden for traditionel kinesisk medicin, TKM. Denne teori som østen har arbejdet efter i hundrede år, vil give dig en større forståelse for kroppen og en anden måde at anskue den på.

Gravid- & Spædbarnsmassage

Gennemgang af de forskellige lejrings muligheder og massageteknikker for den gravide. Gode råd og vejledning i spædbarns massage.

Massage af cancerpatienter

Information omkring cancer former, behandlinger, bivirkninger og forløb. Indikationer og kontraindikationer i forbindelse med massage af cancer patienter og teori omkring arvæv, lymfeødem og huds sensibilitet. Arvævs massage, lymfedrænage og generel massage til cancer patienter, hvor bl.a. Hydrotherm systemet vil blive introduceret.

Myofascial Release

Ved hjælp af blide stræk løsnes bindevævet, hvilket kan afhjælpe manglende mobilitet og smerter.

Udvidet stretching

Moving stretching er en ny form for udstrækning, hvor man udfører dynamiske stræk i stedet for de gamle velkendte statistiske stræk.

Udvidet funktionel neurologi

Lær yderligere om Koordination, balance og udholdenhed, ud fra neuroanatomien (lillehjernen). Du vil også lærer om lillehjernens funktioner og coremuskelfunktion, samt genoptræning ved en dårligt fungerende lillehjerne.

Sygdomslære

Denne undervisning er ligeledes E-learning og foregår på samme måde som anatomi/fysiologi. Det er basal sygdomslære og farmakologi.

Akupunkturprogrammer

Specifikke programme for problematikker i bevægeapparatet.

Laser terapi

Du lærer om laser terapi, få forståelsen for hvad det kan bruges til, hvornår bruger man hvad og hvad kan det i forhold til manuel behandling.

Shockwave behandling

Du lærer at bruge shockwave maskine og få forståelsen for hvad det kan bruges til, hvornår bruger man hvad og hvad kan det i forhold til manuel behandling.

Zoneterapi

Behandling af muskel-og knoglesystemet med zoneterapeutisk massage.
der anvendes særlige massage-og trykteknikker primært på fødderne. Også enkelte zoner på hænderne vil blive gennemgået fx ryggen og nakken.

Udvidet behandlingsteknikker

Vi arbejder videre med behandlingsteknikkerne fra trin 2. Derudover undervises der i ledfrigørelse af lænd og øvre ryg, hvorfor gør vi det og hvordan. Behandlingerne udføres ud fra den teoretiske viden der er opnået i bl.a. medianlæren. Vi går i dybden med nakkens funktionalitet og arbejder med muskulaturen i området.

Udvidet bevæganalyse

Vi analysere ud fra et helhedssyn på kroppen.

Kundepraktik

De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere

Sportsakupunktur

Dry needling er en form for akupunktur for du sætter nåle i triggerpunkter for at optimere og speede behandlingen op.

Kinesiotaping

Du får kendskab til brugen af kinesiotaping, samt hvordan det anvendes korrekt, for optimal virkning.

Muskeltestning & funktion

Generelle og standardiserede metoder for at teste en muskels funktion og kontrastabilitet, med palpering af udspring og hæfte samt fiber orientering.

Biomekanik & bevægeanalyse

 

Basis behandlingsteknikker

Du vil lærer at forstå og udfører flere behandlingsteknikker, såsom pulsering og stræk som foregår i tæt samarbejde imellem klient og behandler.

Kundepraktik

De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere.

Anatomi & fysiologi

Opnå en forståelse af kroppens basale systemer og deres virke, samt viden om musklers opbygning og funktioner, herunder musklers navne, tilhæftninger og funktion for overfladeanatomien.

Bevægeanalyse

Kroppens bevægelser gennemgås, hvordan betragter vi en klients bevægemønstre, og derudfra planlægger vores behandling af givne område. Funktionstest af de store led. Spørgeteknik til kundens problem.

Triggerpunkter

Du lærer hvad triggerpunkter er, historien bag og hvordan du arbejder med dem.

Arbejdsstillinger & øvelser

Vi laver øvelser på måtte for at opnå den korrekte arbejdsstilling, således at man undgår skader når man efterfølgende arbejder som massør.

Klinik vejledning

Hvilke muligheder har jeg efter endt uddannelse? Hvordan starter jeg et firma? Hvordan markedsføre jeg mig? Disse spørgsmål og meget mere får du svar på i dette fag.

Førstehjælpskursus

 

Kundepraktik

De lærte teknikker som er øvede igennem i undervisningen på de medstuderende, skal nu afprøves på rigtige klienter, som kommer i skolens klinik. Alle behandlinger udføres med en supervisor tilstede, således at der kan stilles spørgsmål og man efterfølgende kan evaluere. Derudover taler vi om etik, kundemodtagelse og salg.

Basis funktionel neurologi

Få en grundlæggende forståelse af nervesystemet, samt sansernes påvirkning og nervernes årsagssammenhæng.

Fysiurgisk massage

Du lærer at udfører en dybdegående struktureret fuldkropsmassage, samt at behandle alle problematikker i muskulaturen. Du får en forståelse for kroppens sammenhængen, hvordan man behandler den optimal og hvilke faktorer der har indvirkning på hvordan vi har det fysisk.

Ansigtsmassage

Du lærer både en afslappende, afstressende ansigtsmassage, samt de mange punkter der kan løsne spændinger i ansigt og kranie.

Bindevævsmassage

Bindevævet har stor indflydelse på bevægeapparatet, hvilket betyder at det ligeledes er vigtigt at behandle dette, for at få det optimale ud af sin behandling. Du lærer forskellige teknikker til dette.

Venepumpemassage

Ved væske i kroppen er det effektivt med venepumpemassage, du får simple teknikker der kan afhjælpe klientens væskeproblem.

Taktilmassage

Berøring sætter gang i kroppens hormoner, bla endorfiner, dette har vist sig at være vigtigt for mennesker og nogle gange kan det være nok at behandle med taktilmassage. Derudover kan det bruges til at skabe ro i krop og sind hos f.eks. stressede personer.

Stolemassage

Du uddannes i at give massage på en speciel massagestol, ved brug af akupressurmassage. Massagen udføres udenpå tøjet, hvilket gør den mere velegnet end briksmassage, f.eks. på arbejdspladser eller andre steder hvor der ikke er mulighed for afskærmning.

Idrætsskader

Generel statistik om idrætsskader, hvad kan vi gøre, hvor og hvornår. Der arbejdes herefter videre med behandlingsdelen i massageundervisningen.

Basis stretching

Få en basis forståelse af moving og stretching, som er en behandlingsmetode som udføres ved udstræk med bevægelse.
Lær ligeledes at vejlede kunder i øvelser.

Næste holdopstart for trin 3.

Aftenhold

Holdnavn: mus0419a

Startdato: 29. april 2019

Fremmøde: Hver mandag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lørdag + Søndag kl. 9.00 – 15.00)

Aftenhold

Holdnavn: mus1119a

Startdato: 20. nov 2019

Fremmøde: Hver onsdag kl. 17.00 – 22.00
+ 4 weekender (Lørdag + Søndag kl. 9.00 – 15.00)

Adgangskrav.

Musculupat® uddannelsen (Trin 3) er en brugerbetalt praktisk uddannelse med en varemærkebeskyttet titel. For at få adgang til Musculupat® uddannelsen (Trin 3), skal du have bestået uddannelsen som Lægeeksamineret Fysiurgisk Massør og Lægeeksamineret Sportsmassør (Trin 1 + 2) ved AM Massageskole, eller tilsvarende uddannelse af anden institution. Er du i tvivl om du opfylder adgangskravene? Bedes du ringe til AM Massageskole på +45 4453 5751 hvor vi vil hjælpe dig med at finde ud af det, eller sammensætte et suppleringsforløb.

Betalingsordninger

Hos AM Massageskole ønsker vi at tilbyde vores elever høj fleksibilitet. Du kan derfor vælge en af nedenstående betalingsordninger i tilmeldingsformularen. Vælg den ordning som passer dig bedst, så tilpasser vi faktureringen efter dit ønske.

Totalbeløb

 

Totalbeløb kr. 64.995,-

Totalbeløb betales ved tilmelding. Ingen efterfølgende betalinger. 

Depositum

 

Depositum kr. 3.000,-

Restbeløb kr. 61.995,-

Depositum betales ved tilmelding og restbeløb inden opstart.

Afdragsordning

 

Depositum kr. 3.000,-

Afdrag 24 x kr. 2.700,-

Depositum betales ved tilmelding og afdragsordning starter fra 1. mdr.

Find vej


 

No results found in this location. Please try again.

Kontakt


Buddinge Hovedgade 227
2880 Bagsværd
CVR: 20460334
Mail: info@am-massageskole.dk
Tel: 44 53 57 51

 

| Mandag - Torsdag 09 - 17 | Fredag 09 - 14 | Lørdag - Søndag Lukket |

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
logo behandlerforbund

X

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close